Lauren Verster op avontuur in het Atlasgebergte

Voor het nieuwe AVRO-programma Atlas gaat lauren Verster met bekende Nederlanders op avontuur in het Atlasgebergte. “Ik kijk uit naar een magisch avontuur”, aldus Verster.

In Atlas nemen twee teams van bekende Nederlanders het tegen elkaar op in een extreme tocht van 600 km over de historische handelsroute die voert vanuit de Sahara naar Marrakech. De survivaltocht laat in 10 afleveringen de reis door het echte Marokko zien. De kandidaten moeten tijdens deze reis zoveel mogelijk landkaarten verzamelen om de tocht met succes te volbrengen en de finale te halen.

Een avonturenprogramma presenteren is overigens geen nieuwe koek voor Lauren Verster, eerder presenteerde ze al Expeditie Poolcirkel. Kijk hier voor een interview met Lauren Verster over Expeditie Poolcirkel.

Lauren Verster over Atlas

Lauren heeft ontzettend veel zin in het programma. “Nog na bibberend van Expeditie Poolcirkel, ben ik wel toe aan een warming-up in de woestijn. Ik kijk uit naar een magisch avontuur, een ontmoeting met bijzondere kandidaten in ruige omstandigheden. Want Marokko mag doen denken aan duizend-en-een nacht, muntthee en buikdansen, wij maken in Atlas ook kennis met de onherbergzame, woeste en zinderende kanten van dit gebied. Het wordt afzien, maar ik maak geen televisie om m’n nagellak heel te laten”, aldus Lauren Verster

Deelnemers Atlas

De 2 teams uit Atlas bestaan uit: Acteur Robert de Hoog, zangers Iris Kroes, acteur Jonny Kraaykamp, actrice Inge Ipenburg, rapper Darryl en het zeilmeisje Laura Dekker.

Atlas is vanaf 26 augustus te zien om 20.30 op Nederland 3.

Reageren