Laurence Fishburne over CSI

16 april 2009 11:03 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Aanstaande maandag maakt een nieuwe forensisch onderzoeker zijn opwachting in Crime scene investigation (CSI). Dr. Langston (Laurence Fishburne) neemt het stokje over van 'oude rot in het vak' Grissom (William Petersen). "Ik stap in de schoenen van iemand die onvervangbaar is."

Na bijna negen jaar houdt Gil Grissom het leiden van het CSI-team in Last Vegas voor gezien. "Ik heb het gevoel dat ik alles eruit heb gehaald wat erin zat", aldus William over zijn alter-ego, die een eenmalige terugkomst overigens niet meteen uitsluit. "Als de verhaallijn me bevalt en het een beetje uitkomt, wie weet?"

Onvervangbaar
Maar genoeg over Grissom. Het gaat hier namelijk om zijn opvolger Dr. Raymond Langston, gespeeld door Laurence Fishburne (The Matrix). Hij heeft veel zin in zijn nieuwe baan, maar blijft bescheiden. "Ik maak mezelf niets wijs; ik stap in de schoenen van iemand die onvervangbaar is. Ik ben niet de nieuwe baas; ik begin onderaan de ladder. Maar op den duur hoop ik dat Dr. Langston uitgroeit tot het brein van de serie."

Bekijk hieronder het interview met Laurence over CSI:


Extra:
-->
Alles over deze serie vind je op de Populaire TV-pagina van CSI.
--> Meer nationaal en internationaal entertainmieuws vind je hier: Artikelen.

Meer over