Law & Order: Los Angeles bij RTL

RTL 4 start op 17 januari met de zesde spin-off van de succesvolle misdaadserie Law & Order, te weten Law & Order: Los Angeles.

De serie volgt de avonturen van detectives Rex Winters (Skeet Ulrich) en Tomas ‘TJ’ Jaruszalski (Corey Sroll), die werkzaam zijn bij het Los Angeles Police Department (LAPD).

Order
Winters is een koppige ex-marinier met een duidelijke kijk op de wereld. Zijn collega TJ heeft de kneepjes van het vak met de paplepel ingegoten gekregen en kent de onderwereld zeer goed.

Samen zetten de twee alles op alles om misdaden in Los Angeles op te lossen. De gedreven en uiterst zorgvuldige Arleen Gonzales (Rachel Ticotin) houdt toezicht op de rechercheurs.

Law
Het team van bevlogen advocaten bestaat onder andere uit Evelyn Price (Regina Hall), Lauren Stanton (Megan Boone), Jonah ‘Joe’ Dekker (Terrence Howard), Ricardo Morales (Alfred Molina), Jerry Hardin (Peter Coyote).

De advocaten houden zich bezig met de juridische aspecten van de misdaden, die voor een groot deel geïnspireerd zijn door waargebeurde verhalen.

E01
In de eerste aflevering hebben de bewoners van Hollywood het zwaar te voortduren met een groep jeugdige inbrekers. De kids hebben het gemunt op de dure woningen van beroemde mensen.

Detectives Winters en Jaruszalski richten zich op de zaak en vermoeden dat een jonge actrice bij de inbraken betrokken is. Wanneer de verdachte slachtoffer wordt en iemand wordt vermoord, lijkt de zaak ingewikkelder dan gedacht.

Reageren