Leegloop bij Grey's

Het vertrek van hart-longchirurg Erica Hahn (Brooke Smith) staat al vast, geruchten over een mogelijk aneurysma bij Izzie Stevens (Katherine Heigl) houden verdacht lang aan en nu is ook George O'Malley (T.R. Knight) van plan om zijn doktersjas aan de wilgen te hangen.

De reden? In het vijfde seizoen van Grey's anatomy heeft George tot nu toe opvallend minder te doen dan zijn concullega's Meredith, Christina, Izzie en Alex. Met als gevolg dat zijn vertolker T.R. een beetje uitgekeken raakt op zijn rol.

Contractverlenging
Volgens verschillende bronnen wil de acteur dat zijn contract niet meer verlengd wordt. Dat zou betekenen dat we George na het vijfde seizoen dus niet meer terugzien. "T.R. heeft Shonda (de schrijfster van de ziekenhuisserie, red.) gevraagd om George uit de serie te schrijven," aldus een insider op de set. "Hij heeft het hier wel een beetje gezien."

Opnames
ABC (de Amerikaanse zender die Grey's anatomy uitzendt) heeft nog geen reactie gegeven op dit nieuws. Maar voor zover bekend is T.R. nog altijd druk bezig met de opnames voor het vijfde seizoen, dus voorlopig is George nog niet weg. We houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Forum
Eerst Hahn, misschien Izzie en nu ook George? Wat vind jij van de plotselinge leegloop op de set? Praat mee op het Grey's-forum!

Reageren