Lekker slim wint vakprijs

Lekker slim is op de televisiebeurs Mipcom in Cannes in de prijzen gevallen. De hilarische quiz, waarin drie teams de antwoorden van 'domme' dames op bepaalde vragen moeten voorspellen, won een award in de categorie 'Beste gameshow'.

Lekker slim is in Nederland te zien op RTL 5 en wordt geproduceerd door Talpa, het productiebedrijf van John de Mol, die het format inmiddels al aan zes landen heeft verkocht. De spelshow versloeg in deze categorie de formats 'The Cube' en 'Richard Hammonds Blast Lab'.

Weer vrouwen
Het programma was afgelopen voorjaar te zien bij RTL. Momenteel wordt nog gekeken of er ook een tweede seizoen komt. In een interview dat Televizier.nl eind augustus met Bridget Maasland had, vertelde de presentatrice dat ook in een volgende editie het vrouwelijk geslacht er opnieuw niet goed vanaf zal komen.

Kwebbelen
"De pest is dat dat vrouwen nu eenmaal het beste kwebbelen en elkaar daardoor steeds aan het twijfelen brengen", aldus Bridget. "Mannen doen dat gewoon niet. Dus ja, er is echt wel getest met mannen, homo's en combinaties daarvan, maar dat bleek lang niet zo leuk te zijn. Als er een vervolg komt, zullen het dus toch weer vrouwen zijn..."

Reageren