Lekte John Heitinga naar RTL Boulevard?

John Heitinga zou geheime informatie over het Nederlands elftal 'gelekt' hebben naar zijn vrouw Charlotte Sophie die tijdens het EK bij RTL Boulevard aan de desk zat.

De afgelopen dagen werd door verschillende spelers van het Nederlands elftal gespeculeerd over een 'lek' bij het Nederlands elftal. Iemand die geheime informatie over Oranje aan de pers doorgaf. Het lek lijkt nu boven, het was hoogstwaarschijnlijk John Heitinga.

Aan de desk
Zijn echtgenote Charlotte Sophie zat bij de groepswedstrijden aan de desk bij RTL Boulevard om te vertellen over het wel en wee van haar man en zijn collega's en het lijkt er verdacht veel op dat John iets te veel informatie doorbelde om zijn vrouw goed voor de dag te laten komen.

Beschaamd vertrouwen
"Er is een lek in de groep. En daar stoor ik me aan", zei Wesley Sneijder na de uitschakeling tegen Portugal. "Sommige informatie mag niet naar buiten komen. Iedereen heeft wel een goed contact met iemand van de pers. Ik ook. Maar als steeds naar buiten komt hoe er getraind is, dat kan gewoon niet. Het beschaamt het vertrouwen."

Dat John Heitinga ontbrak in de basis in de laatste wedstrijd tegen Portugal zou zijn straf zijn geweest.

Lees ook:
Albert Verlinde zegt dat Charlotte Sophie niet lekte

Meer over:

Reageren