Let´s dance: nog één voorronde

Met de finale in zicht is het zaterdagavond tijd voor de laatste voorronde van Let s dance. Voor de laatste keer zullen BN ers nieuwe acts opvoeren voor Stichting KiKa en het plezier van de kijker. Dit keer doen onder anderen Derek Ogilvie en Judith Osborn een gooi naar die laatste finaleplek! Televizier.nl kijkt ondertussen even terug op het veelbesproken optreden van Catherine Keyl, als Britney Spears.

Vorige week kon je zien hoe publieksfavoriet Dries Roelvink niet eens de halve finale haalde en Catherine Keyl (mét navelpiercing) wel.

Voor de show had de presentatrice al laten weten dat ze baalde dat presentator Carlo Boszhard haar omgepraat had; ze wilde eigenlijk helemaal niet dansen.

Helaas voor Catherine was de jury (met Willeke Alberti als gast-jurylid) wel gecharmeerd van haar act en ging ze regelrecht door naar de halve finale, die volgende week te zien zal zijn. Na afloop van haar eerste optreden wist Catherine zelf ook nog niet zo goed wat ze er van vond.

Catherine, toch die halve finale bereikt. Had je het verwacht na je optreden?

?Nou echt niet… Als je eenmaal op dat podium staat, wil je het zo goed mogelijk doen. Ik heb toch gerepeteerd, want ik wilde niet afgaan. Maar ik wilde niet naar de halve finale toe! Nu moet ik wel natuurlijk, ik baal ervan als een stekker!

Aan wie had je die plek het liefst afgestaan?

?Tatum en Jennifer, die dansten heel goed. Of Dries had wel gemogen van mij!

Je had een heel ballet bij je. Hoe was dat?

?Heel fijn, maar je zag wel gelijk dat ik uit de maat ging. Dat is het voordeel van een act zoals Jochem die doet: dan zie je dat niet...

Heb je nog tips voor de kandidaten die de finale nog willen halen?

Ik merk dat het meer gaat om lol hebben dan dansen, dus zorg dat je geniet!

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

Reageren