Leuke gastrol in Desperate Housewives

Bij het wat oudere publiek zal Justine Bateman (42) waarschijnlijk altijd geassocieerd worden met de dommige Mallory Keaton uit comedyserie Family ties.

Die serie liep van 1982 tot 1989 en bracht Justine niet alleen wereldfaam maar ook de nodige problemen. Op de set van Family ties ontwikkelde ze diverse eetstoornissen waaronder boulimie en anorexia.

Anonimiteit
Daar kwam ze na een jarenlang gevecht overheen, maar sindsdien is ze niet meer zo vaak in een grote rol te zien. Dat vindt ze niet eens erg. ''De anonimiteit bevalt me best goed, het is erg relaxend om niet voortdurend in de spotlights te staan. Maar als actrice in een hitshow krijg je veel goede rollen aangeboden. Dat mis ik wel.''

Gastrollen
Toch heeft Justine niet veel reden tot klagen. Vorig jaar scoorde ze nog een langere gastrol in dramaserie Men in trees. Dat beviel zo goed dat ze vanavond opduikt in Desperate housewives.

Geheim
Justine speelt Elle Leonard, een naar eigen zeggen eenvoudige kunstenares die bij Carlos en Gabriëlle komt wonen. Al snel blijkt dat ze een groot geheim met zich meedraagt.

Reageren