Leven van 'Captain Kirk' verfilmd

Acteur William Shatner krijgt een film over zijn eigen leven. Het Amerikaanse filmbedrijf Movie Central werkt nu aan de plannen om Shatners leven op het witte doek te brengen.

Het leven van Shatner, vooral bekend door zijn rol van Captain Kirk in de Star Trek-films én -tv-serie, wordt vanaf het begin van zijn carrière beschreven.

Oeuvreprijs
Movie Central maakte het idee voor de documentaire bekend tijdens het Banff World Television Festival. Shatner kreeg daar een prijs voor zijn gehele oeuvre.

Leuk detail is dat de acteur de film zelf gaat regisseren. Ook zal hij co-producer worden. Shatners eigen productiebedrijf, Melis Productions, werkt ook mee.

$#*!
De afgelopen tijd gingen er geruchten dat productiebedrijven bezig zijn met het maken of bedenken van een nieuwe Star Trek-film. Shatner zou ook een rol spelen in de productie.

Eerder werd bekend dat de acteur de vaderrol gaat spelen in de nog te maken serie $#*! My Dad Says. Het idee voor die serie komt van Justin Halpern, die op Twitter dagelijks berichtjes plaatst over de vaak hilarische uitspraken van zijn vader.

Reageren