Levi van Kempen hekelt Roek Lips

Acteur Levi van Kempen speelde bijna vijf jaar lang de rol van Junior Couwenberg in de soap ONM, totdat Nederland 3-netmanager Roek Lips de soap uiteindelijk voorgoed schrapte. Het duurde even, maar Levi is bereid om erover te praten: "Het was ook persoonlijke afkeer van Lips."

Van Kempen zegt over het schrappen van ONM onder meer: "Het was een te grote en grove beslissing."

Hij denkt dat netco├Ârdinator Roek Lips een te groot aandeel in het verdwijnen van de serie had, en dat het schrappen van het programma niet helemaal op feiten gebaseerd was: "Het was persoonlijke afkeer van Lips", zo zegt hij in het AD.

Geen afscheid
De afkeer van Lips blijkt volgens Levi ook onder meer uit het feit dat Lips geen gehoor gaf toen Van Kempen een door hemzelf gemaakt afscheidsfilmpje naar de zenderbaas stuurde. Daarop kreeg hij nooit antwoord, en dat noemt Levi tot op de dag van vandaag 'onbeleefd'.

Toekomst
Wel is hij verder klaar met de situatie: "Ik laat het erbij. Het heeft blijkbaar zo moeten zijn." En hij kijkt naar de toekomst: "Dit is blijkbaar mijn pad."

Hij heeft dan ook al weer een nieuw project: de musical Je Anne, naar het dagboek van Anne Frank. En dat niet alleen, hij blijkt ook in een vrij serieuze flirtage verwikkeld te zijn met een ander bekend gezicht van tv: Josje, de nieuwste K van K3.

Reageren