Levi van Kempen nieuw Disney XD-gezicht

Levi van Kempen is het nieuwe gezicht van Disney XD. Van Kempen won een zware screening onder bijna duizend mensen en mag zich opmaken voor een belangrijke rol bij de kinderzender.

In juni liet Disney XD weten op zoek te zijn naar een nieuw gezicht voor de zender. Bijna duizend mensen, bekend en onbekend, reageerden daar dus op.

Disney-gevoel
"Na een zware screening is de keuze uiteindelijk op Levi gevallen", laat een woordvoerster weten. Van Kempen zal onder meer te zien zijn in spotjes en promo's van de zender en gaat het programma Cluebie presenteren.

Levi is zelf erg blij met zijn nieuwe baan. "Ik vind het heel erg leuk om het gezicht te worden van Disney XD. Ik ben opgegroeid met Disney en nu kunnen we iets voor elkaar betekenen. Er is wederzijds enthousiasme en dat is nodig om het Disney-gevoel te kunnen uitstralen", zegt hij.

High School Musical
Van Kempen is geen onbekende bij Disney. Eerder al sprak hij diverse Nederlandse versies van films en series in. Zo was zijn stem te horen in de film High School Musical en de animatieserie Jackie Chan.

Programmadirecteur Daan van Leeuwen is zeer tevreden met de komst van Van Kempen. "Ik ben erg blij met de komst van Levi als het gezicht van Disney XD. Hij is een jong talent, sportief en heeft laten zien erg goed met kinderen om te kunnen gaan. Precies datgene wat we zoeken", laat hij weten.

Reageren