Lieke van Lexmond gelooft nog steeds in de liefde

Lieke van Lexmond heeft de afgelopen jaren weinig geluk gehad in de liefde. Toch blijft ze erop vertrouwen dat ze ooit de ware tegen het lijf loopt.

Gisteren twitterde Lieke nog een foto van zichzelf in trouwjurk. Helaas is deze jurk niet bedoeld voor haar eigen bruiloft, maar voor die van haar personage in de film De Toscaanse Bruiloft. Ondanks alle tegenslagen in de liefde blijft Van Lexmond geloven in de liefde.

In het nieuws

Lieke heeft er al het vertrouwen in dat ze ooit de ware Jacob tegenkomt. In de Telegraaf vertelt ze: "Het komt heus allemaal goed. Het is alleen weleens lastig dat elke beweging die ik met een man maak nieuws is." Hiermee doelt ze vast op haar eerdere relatie met toetsenist Jeroen Rietbergen die er vandoor ging met Linda de Mol. Ook haar relaties met GTST-acteur Mark van Eeuwen en zakenman Jurriaan Oerlemans (de broer van) kwamen veelvuldig in het nieuws.

Oefening baart kunst

Mocht van Lexmond ooit nog in het huwelijksbootje stappen, dan heeft ze in ieder geval genoeg oefening gehad. Haar huwelijk in De Toscaanse Bruiloft is namelijk al haar derde bruiloft als actrice. Zo zei ze in Goede Tijden, Slechte Tijden al twee keer 'ja' tegen Nick Sanders. Het is te hopen dat haar eigen huwelijk beter afloopt dan dit soaphuwelijk.

Reageren