Liever Obama dan House

Het is Dr. Kutner (Kal Penn) die binnenkort zelfmoord pleegt in House. Daarmee vertrekt de acteur voorgoed uit de serie. Er is hier geen sprake van ontslag; Kal kiest zelf voor zijn vertrek, maar waarom?

De acteur achter Dr. Kutner kiest voor een andere baan. En dat is niet zomaar een nieuwe 'job'. Kal heeft een baan in het Witte Huis van president Obama aangenomen. "Ik was een paar maanden geleden ongelofelijk vereerd toen ik de mogelijkheid kreeg aangeboden om in het Witte Huis te komen werken." Misschien vraag je jezelf af, waarom Kal?

Interesse
Tijdens de campagne van Obama leerde Kal de personeelsleden én de president zelf kennen. Daar gaf hij aan te zijn geïnteresseerd in een baan bij de overheid. "Nu word ik directeur-vennoot van het bureau openbare coördinatie. Zij doen onderzoek naar het Amerikaanse publiek en verschillende organisaties." Zien we Kal ooit nog terug als acteur?

Balans
"Ik hou van mijn werk als acteur, maar als kind vond ik de balans tussen kunst en de publieke dienst al boeiend. Daarom volgde ik naast acteerlessen ook van die saaie colleges politieke wetenschappen", aldus Kal. Hij is niet van plan het acteren naast zich neer te leggen. Kal heeft zich voor twee jaar aan de overheid verbonden. Wie weet zien we hem na die periode weer terug als acteur...

House is iedere dinsdag en donderdag te zien om 20.30 uur op SBS6.

Extra
- Lees meer artikelen op Televizier.nl>>

Reageren