Life & Cooking gaat door (update)

RTL Nederland heeft vandaag laten weten definitief een opvolger te hebben voor Life & Cooking. Carlo en Irene komen dus zeker weten terug op de buis op de zondagmiddag.

Dat zei commercieel directeur Paul Siero van RTL Nederland in het Algemeen Dagblad.

Volgens Siero stonden er al snel andere bedrijven te kloppen om het vrijkomen plekje op de zondagmiddag op te vullen: "hebben zich in mum van tijd al drie bedrijven gemeld die zo in dat gat willen springen. Een opvolger van Life & Cooking, een gezellig programma op de zondagmiddag, komt er dus zeker."

Eerder hielp Albert Verlinde al het gerucht de wereld in dat er een commerciële partij zou zijn die wel een doorstart wilde overwegen. Omdat hij geen naam noemde, maar wel een koffiekop omhoog hield, kan dan ook gedacht worden aan Sara Lee, het moederconcern van Douwe Egberts.

Dat artikel lees je hieronder.

---

20-03-2009

"Redding nabij voor Life & Cooking?"

Even leek het erop dat Life & Cooking echt zou verdwijnen. Of toch niet?

Toevallig
In de uitzending van RTL Boulevard van vrijdag was Carlo Boszhard te gast om te praten over de eerste uitzending van zijn nieuwe programma, De TV Kantine.

Logischerwijze kwam in dat gesprek ook het naderende einde van Life & Cooking ter sprake.

Kopje koffie
Wat daarop volgde, ging snel. Boulevard-host Albert Verlinde beweerde gehoord te hebben dat een grote commerciële partij zich gemeld zou hebben om het programma te redden. Hij vroeg Carlo of hij dat ook had gehoord. Daarop gaf Carlo aan van niks te weten.

Albert kon kennelijk in de uitzending niks zeggen over het gerucht, maar hij gaf wel aan te weten om welke partij het ging. En daarop hield hij als hint... een koffiemok omhoog.

Concurrenten
Nu kan een koffiemok veel zeggen, maar een voor de hand liggende optie betreft Sara Lee, het moederconcern van dé leverancier van het Nederlandse kopje koffie: Douwe Egberts. En niet alleen Douwe Egberts, maar ook Kanis & Gunnink, Senseo en Pickwick behoren tot de klinkende namen van het concern.

Het bedrijf is net als Unilever de eigenaar van tal van levensmiddelenmerken. En Life & Cooking was voor Unilever een heel groot uithangbord voor juist al die levensmiddelenmerken. Daarmee is het concern een van de grote concurrenten van Unilever.

Dus zal het zo zijn dat Carlo en Irene in de toekomst in plaats van een glas water een kop Douwe Egberts koffie op hun keukentafel hebben staan? Het zou natuurlijk kunnen dat Albert een heel ander bedrijf bedoelde. Televizier.nl houdt het voor je in de gaten!

Extra:
- meer info vind je op de pagina van Life & Cooking >>
- praat ook gezellig mee over je favoriete tv! >>

Reageer
Een doorstart voor Life & Cooking, maar nu met centen van Sara Lee.
Wat vind jij?

Reageren