Linda: 'Gooische vrouwen stopt'

Er komt geen zesde seizoen van Gooische vrouwen. Na de laatste aflevering van de vijfde reeks, die dit najaar op RTL 4 te zien zal zijn, is de koek op voor de succesvolle serie.

Dat maakte Linda de Mol gisteren bekend in Ik kom bij je eten. Tijdens een gezellige lunch op de set met Angela Groothuizen liet de actrice en bedenker van Gooische vrouwen zich ontvallen dat seizoen vijf meteen ook het laatste zal zijn.

Hoogtepunt
Op de vraag van Angela wat we van de vijfde reeks kunnen verwachten, antwoordde Linda: "Het wordt een heel erg leuk seizoen. En het wordt ook het laatste seizoen, want het is wel een beetje klaar. We zijn natuurlijk eerst Annet Malherbe kwijtgeraakt en dat hebben we goed opgelost met de rol van Lies Visschedijk."

"Mede daardoor wilden we sowieso nog één seizoen door. Maar het is gewoon ontzettend moeilijk om zo'n grote groep mensen bij elkaar te houden. Ik heb het gevoel dat als er nou nog iemand zou afvallen, dan wordt het minder dan het was en kun je beter op het hoogtepunt stoppen. En na vijf jaar is het voor mij ook wel weer tijd voor iets nieuws."

Televizier-Ring
Gooische vrouwen is erg populair onder de lezers van Televizier. De afgelopen drie jaar was de serie genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring, maar Linda & co legden het af tegen respectievelijk De lama's, DWDD en Mooi! Weer de Leeuw.

Reageren