Linda de Mol gaat nieuwe quiz presenteren

Linda de Mol gaat dit voorjaar een nieuwe programma presenteren voor RTL 4. Het is een kennisquiz met de titel Weet ik Veel?

In Life 4 You bij Carlo en Irene vertelde Linda dat Weet ik Veel? een quiz is waarin drie bekende Nederlanders spelen tegen 200 studenten. Volgens Linda wordt het 'hartstikke leuk'.

Fanatisme

Om te testen of de quiz interessant genoeg was, speelde ze het met haar broer John. „Je merkt dat je fanatiek wordt. Je kunt honderd punten scoren en ik had er geloof ik 76 van de 100. John wilde per se een hogere score dan ik. Het brengt wel een soort fanatisme in je naar boven.”

Lekker meespelen

Volgens Linda is een van de sterke punten van Weet Ik Veel? dat je thuis ook lekker mee kunt spelen. „Het is een quiz waar iedereen aan mee kan doen, met het hele gezin thuis. Dan kun je kijken wie het hoogst scoort. Het gaat om algemene kennis."

Ik Hou van Holland

De nieuwe quiz betekent dat Ik Hou van Holland even van tv verdwijnt. Het is de bedoeling dat die spelshow in september terukeert. „Tegen die tijd denk ik dat de mensen het leuk vinden dat het weer terugkomt.”

 

Reageren