Linda de Mol geeft duizenden prijzen weg

15 november 2011 21:05 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In navolging van talkshowkoningin Oprah Winfrey geeft Linda de Mol deze maand ook tientallen prijzen weg in haar blad Linda.

De decembereditie van Linda heeft als thema Linda speelt voor Oprah.

Oprah Winfrey besteedde in haar shows geregeld aandacht aan haar 'favorite things', veelal luxe, exclusieve cadeauartikelen en apparaten die iedereen in haar publiek ook ontvingen.

Linda de Mol pakt het iets kleinschaliger aan, al geeft zij in haar blad wel vierduizend prijzen weg, waaronder drie Peugeot-cabrio's.

"Ik hoop dat het een doorslaand succes wordt en dat we dit elk jaar kunnen doen. Sterker nog, dat ik dan net als Oprah de fabrikanten van mijn Favorites verzoeken kan doen. Maar goed, ik houd maar op met die pedante fantasieën, want ik ben Oprah niet en ga het ook nooit worden", vertelt ze.

Toch geeft Linda toe zich dankzij de prijzenregen een klein beetje Oprah te voelen: "Ik heb dus wel mooi één keer in mijn leven kunnen zeggen: you get a car, and you get a car, and you get a car!"

De nieuwe Linda ligt vanaf woensdag 16 november in de winkel. Op ieder blad zit een kraskaart, waarmee men kans maakt op prijzen.

Meer over