Linda’s Zomerweek scoort met ‘knuffel-Anouk’ 1,3 miljoen kijkers

De tweede aflevering van Linda’s Zomerweek deed het stukken beter dan de eerste op maandagavond. Het hoogtepunt van de uitzending was toch wel Anouk met haar gekke uitspraken.

Anouk nam geen blad voor de mond en deed wat aparte uitspraken waarvan Linda af en toe best moest blozen. Anouk vertelde dat ze na net weer begonnen is met daten maar dat ze hoge eisen stelt aan de mannen. Ze moeten humor hebben, goed zijn en vooral ook groot geschapen. Als ze hun broek uittrekken en het formaat piemel valt tegen, dan mogen ze wat Anouk betreft meteen weer vertrekken: "Je wilt toch af en toe goed door die kamer worden geknald. Ik wil die pijn voelen. Toch Linda?", riep ze.

En met deze pikante uitspraken wist Linda’s Zomerweek 300.000 extra kijkers te trekken – ten opzichte van maandag – en liet Nederland 1-toppers als De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd en Opsporing Verzocht, achter zich. Ook Goede Tijden, Slechte Tijden deed goede zaken voor RTL en wist 1,5 miljoen kijkers aan zich te binden.

Goede avond voor Nederland 1

Op Nederland 1 deden Opsporing Verzocht, De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd, Life en Knevel en Van den Brink goede zaken. Life, Opsporing Verzocht en De Rijdende Rechter kwam elk boven het miljoen uit. Knevel en Van den Brink eindigde op 966.000 volgers.

Jokertje is wederom de kijkcijferkoning van RTL 5

Op RTL 5 was de laatste aflevering van Jokertje’s Jawoord te zien en het was nog maar de vraag of Jokertje – alias Robert Minderhoud – echt zou gaan trouwen met zijn Shana. Als Jokertje zich zou misdragen tijdens zin vrijgezelle trip naar Las Vegas met Matsoe Matsoe, Sterretje en Ricardo Banel zou de trouwerij niet doorgaan. 580.000 kijkers zaten aan de buis gekluisterd en zagen hoe Jokertje ook de laatste dag niet in de fout ging. Uiteindelijk gaven Shana en Jokertje elkaar volmondig het jawoord.

Afbeelding

Kijkcijfer top 5 van dinsdag 25 juni 2013

1. Journaal van 20.00 Uur (Ned. 1) - 1.521.000
2. Goede Tijden, Slechte Tijden (RTL 4) - 1.460.000
3. Half Acht Nieuws (RTL 4) - 1.378.000
4. Linda’s Zomerweek (Ned. 1) – 1.297.000
5. De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd (Ned. 1) – 1.133.000

Reageren