Linda voelt zich net een pudding

Linda de Mol gaat uit de kleren! Niet voor de Playboy, maar voor haar eigen magazine Linda. Voor het nieuwste nummer - met speciale pin-up cover (in de stijl van Vanity Fair) - werd Linda samen met negen andere bekende dames op de gevoelige plaat gezet. Maar dat was best een zwaar karwei, want vergeleken bij de rest voelde Linda zich net een overjarige pudding.

Het was voor Linda meer een pin-down dan een pin-up. Met slechts een korset aan voelde de 44-jarige blondine zich vergeleken bij de rest een overjarige pudding. De presentatrice en hoofdredacteur van Linda verlangde tijdens de shoot terug naar de tijd dat ze nog 28 was en maatje 36 had.

Andere BN'ers
De andere BN'ers die schaarsgekleed op de foto gingen, zijn onder andere: Yolanthe Cabau van Kasbergen, Sylvie van der Vaart, Edsilia Rombley en Georgina Verbaan.

Pudding
Linda: "Tussen slanke dennen als Renate, Sylvie en Georgina voel ik mij meer een pudding met verstreken houdbaarheidsdatum dan wanneer ik het in mijn eentje doe," zei ze.

Pudding met carrière
En: "Natuurlijk, een pudding met een schitterende carrière, twee fantastische kinderen, een fijne man en een goed gevulde bankrekening." Maar dát zag je op dat moment natuurlijk niet.

Jongere dames
Niet alleen Linda heeft zo haar onzekerheden. De jongere sterren hadden zelf ook wel wat aan te merken op hun figuur. Zo is Renate helemaal niet blij met haar babybuikje, vond Edsilia het doodeng om haar vrouwelijke rondingen te showen en is Georgina van mening dat ze stijve benen heeft.

Naar onze mening ziet Linda er prima uit op de pin-up cover. Wat vind jij ervan?

Reageren