Linda wil een eigen talkshow

Linda de Mol heeft het allemaal al een keer gedaan. Ze presenteert succesvolle amusementsshows, acteert in diverse series, bedacht haar eigen speelfilm en ook haar glossy LINDA is een groot succes.

Toch mist de televisiester nog iets in haar carrière: een eigen talkshow. Op het moment is ze te zien in het laatste seizoen van Gooische vrouwen en binnenkort presenteert ze het nieuwe seizoen van Ik hou van Holland, maar daarna heeft ze tijd voor nieuwe dingen.

Nieuwe poging
In De wereld draait door vertelde Linda maandag dat een eigen talkshow hoog op haar verlanglijstje staat. Dat zal echter niet haar eerste talkshow worden; twintig jaar geleden presenteerde ze al Linda bij de TROS. Dat dit geen succes werd, was volgens de presentatrice te wijten aan haar gebrek aan ervaring.

Tenenkrommend
In de uitzending gaf Linda toe dat het programma vaak erg slecht was: "Het was echt tenenkrommend, ik ging gewoon heel hard op mijn bek." Ze is ervan overtuigd dat ze nu genoeg (levens)ervaring heeft om een talkshow in goede banen te leiden.

Eerste uitzending in 2010
Volgens de creatieve duizendpoot heeft RTL Nederland interesse getoond in haar voorstel: "Ze staan ervoor open, maar er is nog niets concreets." Als het plan doorgaat, zal het programma in 2010 kunnen worden uitgezonden.

Reageren