Lindsay Lohan bedankt Charlie Sheen

16 December 2012 14:51 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Drie maanden nadat Charlie Sheen een enorm geldbedrag overmaakte aan Lindsay Lohan, krijgt hij toch nog een bedankje, én een bosje bloemen.

Sheen (46) stuurde de 26-jarige Lohan maar liefst 100.000 dollar om een deel van haar belastingschuld te betalen. Dat was in september. En tot Sheen’s grote onvrede heeft hij daar nooit een reactie op gekregen, daarover klaagde hij deze week in een interview. Een paar dagen later kwam het hoge woord er dan toch nog uit: Lindsay stuurde Charlie een bedankbrief en een boeket.

Feestbeesten

De losgeslagen acteur ontmoette Lindsay Lohan, die ook wel van een feestje houdt, op de set van de komedie Scary Movie 5. Daar ontdekte Charlie Sheen dat ze in grote financiële moeilijkheden verkeert. Hij voelde zich in een goede bui en stuurde meteen een check, waarmee de Mean Girls-actrice de helft van haar schuld kon aflossen.

Moraalridder

Sheen biedt de laatste tijd wel vaker een helpende hand aan zijn mede-acteurs. Vorige maand bood hij zijn oud-collega Angus T. Jones een baan aan in de serie Anger Management, toen Jones ontslagen dreigde te worden uit Two and a Half Men na een sneer naar de makers.

Meer over