Lindsay Lohan in Ugly Betty?

Na Salma Hayek en Rebecca Romijn lijkt het erop dat ook Linsday Lohan binnenkort te bewonderen is in Ugly Betty. De actrice zou namelijk een spectaculaire gastrol gaan spelen in de finaleaflevering van het tweede seizoen.

Maar dat is nog niet alles, want er gaan ook geruchten dat de Hollywoodster annex feestbeest niet een, maar zelfs acht afleveringen zal schitteren in de populaire serie. De producenten van Ugly Betty zijn momenteel in overleg met het management van Lindsay om te kijken of de drukbezette actrice tijd (en zin) heeft om voor langere tijd in de serie te spelen.

Trouwe fan
Of het feestje doorgaat staat nog niet vast, maar het lijkt erop dat de actrice zelf een langdurig gastoptreden in Ugly Betty wel ziet zitten. Zij is namelijk een trouwe fan van de serie en heeft nog geen aflevering gemist.

Fastfoodrestaurant
Na Salma (uitgever Sofia Reyes) en Rebecca (transseksueel Alexis Meade) zou je verwachten dat ook Lindsay in de huid kruipt van een succesvolle zakenvrouw, maar nee: zij is waarschijnlijk te zien als medewerker van een fastfoodrestaurant. Niet echt een glamourbaan, maar wel een uitstekend uitgangspunt om vriendschap te sluiten met stumper Betty (America Ferrara).

Reageren