Line-up Expeditie Robinson bekend

De line-up van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson is bekend. Eindelijk weten we de namen van de deelnemers aan het spelprogramma.

We zullen de spanning niet langer hoog houden. Publiekstrekkers van dit jaar zijn Lange Frans, Kim Feenstra en Sebastiaan Labrie.

Twitter
Verder gaan Maxim Hartman, Nienke Römer, Regina Romeijn, Saar Koningsberger, John van Lottum en Dennis Weening de strijd aan met elkaar.

Expeditie Robinson wordt gepresenteerd door Eddy Zoëy, die enkele weken geleden al via Twitter leit weten dat deze jaargang met bekende Nederlanders zou zijn.

Bobo's
Zoëy was al eerder op zoek naar BN'ers voor in het programma, maar kon toen niet genoeg geschikte mensen vinden. "Wat we niet willen is dat het Bobo’s In The Bush wordt. We willen wel enig level", zei Zoëy toen.

"We willen wel echt de Beau van Erven Dorensen en Daphne Bunskoeken van deze wereld", liet Eddy eerder ook al weten. Die lijkt hij nu gevonden te hebben. Deelnemers als Sebastiaan Labrie (Wie Is De Mol) en Kim Feenstra (71 Graden Noord) deden al eerder mee aan soortgelijke programma's.

Reageren