Lingo met Lucille Werner naar Nederland 2

Verhuisbericht: Lingo met Lucille Werner verhuist vanaf 1 januari 2014 naar Nederland 2. Fans kunnen daar blijven genieten van het spelprogramma.

In het nieuwe jaar is De Wereld Draait Door niet meer te zien op Nederland 3, maar op Nederland 1. Hier neemt het het plekje in van Lingo. Even werd er gevreesd voor het voortbestaan van het spelprogramma, maar dat blijkt nu niet nodig.

Niet kapot te krijgen

Daar is presentatrice Lucille Werner ook heel duidelijk over: "Ik had ook eigenlijk niets anders verwacht. Lingo is niet kapot te krijgen. Zoals Studio Sport bij de NOS hoort, hoort Lingo bij de Tros", reageert ze.

Vier keer in de week

Lingo zal op Nederland 2 om 18.30 uur te zien zijn (een half uur eerder dan normaal dus). Hiermee zit het programma direct achter Tijd voor Max, dat vier keer per week te zien is. Ook Lingo zal hierdoor minder vaak per week te zien zijn.

Maar Lingo-fans komen dan nog steeds aan dezelfde dosis van TROS-programma: "Het aantal afleveringen daalt niet; we gaan langer door, en krijgen daardoor zomers minder herhalingen", verklaart Lucille.

25-jarig jubileum

Eén dag voor de verhuizing viert Lingo haar 25-jarig bestaan. “Dit jubileum is het bewijs dat niemand om Lingo heen kan. Dagelijks genieten ruim 800.000 kijkers van het programma, voorlopig blijven we dus op de buis!”

Meer over:

Reageren