Lipstick jungle vs Cashmere maffia

Na het einde van SATC, oftewel Sex and the city (in 2004 alweer!), barstte in de VS een keiharde strijd los. Welke serie zou de enige echte waardige opvolger worden: Lipstick jungle of Cashmere maffia?

Beide series zijn vanaf donderdag op RTL 5 te zien, dus vonden wij het eens hoog tijd om de twee met elkaar te vergelijken. Weet een van de series uiteindelijk de avonturen van Carrie Bradshaw & co misschien toch te overtreffen?

LIPSTICK JUNGLE

Bedenker: Candace Bushnell. Niet de minste, want deze dame is ook het brein achter het grote voorbeeld van Lipstick jungle: Sex and the city.

Verhaal: Het leven van Victory, Nico en Wendy: drie ambitieuze en succesvolle vriendinnen in hartje New York.

Stijl: Weinig kleurrijk en de dames hebben een ietwat zeurderige kant. En vooral de mannen in hun leven hebben het zwaar.

Actrices: Brooke Shields speelt filmproducente Wendy, Lindsay Price is modeontwerpster Victory en Kim Raver schittert als hoofdredactrice van een modetijdschrift.

Fragment: Scène uit Lipstick jungle:

Deze Youtube video kan niet worden weergegeven. Javascript staat uitgeschakeld, of je hebt nog een oude versie van de Adobe Flash Player. Download de laatste Flash Player.

Reageren