Liza Sips: 'Ik krijg veel berichtjes op Hyves!'

23 februari 2009 12:37 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Sinds Liza Sips (18) in 2007 de rol van Vicky Pouw kreeg in Goede tijden, slechte tijden, staat ze volop in de schijnwerpers. Hoe gaat Liza daarmee om en wat zijn haar toekomstplannen?

Je bent enorm populair bij kinderen. Merk je daar veel van?

"Ja, zeker bij die doelgroep. Op straat word ik vaak aangesproken voor een foto of handtekening. Ook op Hyves krijg ik veel berichtjes. Vicky is een heel aardig meisje en daardoor denken mensen dat ik ook aardig ben en spreken ze me snel aan."

Blijf je nog lang bij GTST?

"De tijd gaat zo snel hier bij GTST, ik heb nog steeds het idee dat ik de nieuwste ben, maar dat is natuurlijk allang niet meer zo. Ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin, dus voorlopig ga ik nergens heen. Ik leer nog elke dag heel veel bij. Maar ik blijf niet vijftien jaar in Goede tijden spelen, ik heb nog zo veel plannen."

Zoals?

"Ik vind acteren echt te gek. Als ik dat de rest van mijn leven kan doen, zou dat geweldig zijn. Maar het is een onzekere, harde wereld met veel concurrentie. De magie van televisie trekt me enorm. Dus als acteren niet lukt, zou ik graag iets achter de schermen willen doen, mijn eigen items maken of presenteren."

Lijk je een beetje op je personage Vicky?

"Aan de ene kant wel. Ze weet wat ze wil en doet er alles aan om dat te bereiken. Dat perfectionistische heb ik ook wel. Alleen heeft zij veel meer meegemaakt dan ik. Zij heeft bijvoorbeeld een moeilijke jeugd gehad, ik absoluut niet."

Kun je al iets verklappen over wat Vicky de komende tijd staat te gebeuren?

"Vicky krijgt een heel andere verhaallijn dan we tot nu toe van haar gezien hebben. Ze geeft zichzelf behoorlijk bloot. Ze slaat een nieuwe weg in qua carrière en dat heeft een grote invloed op haar leven."

Meer over