Loretta niet meer welkom bij RTL Nieuws

De kans dat Loretta Schrijver binnen afzienbare tijd voor de tweede keer kan terugkeren naar RTL Nieuws, is erg klein. Hoewel de presentatrice zondagmiddag in Life4You aangaf dat ze het niet erg zou vinden om terug te keren naar de nieuwsrubriek, is er volgens RTL geen plek meer voor haar.

"We zijn al compleet", liet een RTL-woordvoerder maandag desgevraagd weten aan Novum. "We vinden het leuk dat Loretta met zo veel plezier op haar RTL-tijd terugkijkt, maar een terugkeer zit er voorlopig niet in. Er zijn geen vacatures."

Mariëlle Tweebeeke
Au, die kan Loretta in haar zak steken. RTL Nieuws is duidelijk erg tevreden over haar vervanger Mariëlle Tweebeeke. "We zien het als compliment dat Loretta graag terug wil, maar Mariëlle is er pas net en we zijn tevreden met haar."

Voor het blok
Het is overigens de vraag of Loretta echt zo graag wil terugkeren naar haar oude nest. Carlo Boszhard stelde haar in de uitzending van Life4You min of meer voor het blok: ze móest antwoord geven op de vraag of ze eventueel opnieuw achter de nieuwsdesk plaats wil nemen. En toen zei ze ja...

Reageren