Loretta Schrijver ontevreden over situatie bij Koffietijd

28 Oktober 2011 14:54 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Loretta Schrijver vindt dat ze wel érg vaak wordt vervangen bij Koffietijd door Pernille La Lau.

Loretta lanceerde vorig jaar het ochtendprogramma samen met Quinty Trustfull. Inmiddels schuift Pernille La Lau steeds vaker aan, een situatie die Loretta in Weekend als 'vervelend' omschrijft.

"Zonder dat ik een officiële reden heb gekregen ben ik ineens van vijf dagen in de week naar twee keer Koffietijd gegaan. Ik zal je eerlijk zeggen dat dit voor mij ook als een onaangename verrassing kwam. Ik begrijp er niets van."    

"Het lijkt erop dat ze meer met Pernille willen werken en minder met mij.Ik kan helaas niets aan deze situatie veranderen. Dit komt van hogerhand en daar heb ik het maar mee te doen."

Geen ruzie
"Nu doen ineens verhalen de ronde dat er ruzie zou zijn ontstaan tussen mij en Quinty, wat absoluut niet het geval is. Wij zijn zelfs vriendinnen geworden door onze samenwerking. Het is allemaal een beetje vreemd. Maar ja, zo is de televisiewereld."

Overigens gaf Loretta aan het eind van het eerste seizoen aan dat ze vijf dagen per week Koffietijd teveel van het goede vond en met de helft wilde minderen. "We hebben voorgesteld om Koffietijd komend seizoen om de week te presenteren. Een week op en een week af is voor mij veel beter te doen", zei ze toen.

Meer over