Lost-cast weet niks

3 maart 2010 15:46 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het was eerder al eens gezegd, maar deze week werd het nog maar eens duidelijk: zelfs de cast van Lost heeft geen enkel idee hoe het laatste seizoen van de successerie zal gaan eindigen.

Dat bleek tijdens een tv-festival in Los Angeles, waar een slordige 2000 Lost-fans kwamen opdagen voor een ontmoeting met een paar kopstukken uit de serie. Een spervuur van vragen was het deel van de aanwezige acteurs, maar alle aanwezigen moesten bekennen dat ze zelf ook niet weten wat er met hun karakters gaat gebeuren.

Slot
Los van het feit dat de acteurs zelf geen idee hebben hoe alles zal eindigen, wilden de makers van de serie ook niks loslaten.

In de VS is het gebruikelijk dat afleveringen van series geschreven worden terwijl de serie zelf ook al op de buis is. De makers zijn nu dan ook bezig met het uitwerken van de details van de twee uur durende slotaflevering.

Tipjes
Een van de weinige dingen die ze wilden loslaten, was dat de slotaflevering zowel emotie als humor en spanning zal bevatten.

Damon Lindelof, schrijver van Lost, zei daarnaast nog: "Er (de slotaflevering, red.) zitten veel van onze favoriete karakters in." Waarop uitvoerend producent Carlton Cuse toevoegde: "En je gaat zeker weten nog vragen hebben als alles is afgelopen."

Kennis
Is er dan helemaal niemand die het slot van de serie kan verklappen? In theorie wel. Acteur Matthew Fox (foto), die de rol van Jack Shephard speelt, is volgens geruchten de enige acteur in de serie die weet hoe het verhaal af gaat lopen. Maar die houdt vooralsnog zijn kaken stijf op elkaar...

Meer over