Lost seizoen 6 start al in februari

22 december 2009 15:55 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Goed nieuws voor de fans van Lost! Normaal gesproken zond Net 5 deze serie altijd in juni en juli uit, maar voor het zesde en laatste seizoen maakt de zender graag een uitzondering. Slechts drie dagen na de start in Amerika begint ook Net 5 met het uitzenden van de allerlaatste afleveringen.

In het zesde seizoen van Lost zullen alle mysteries rond de overlevenden van Oceanic Flight 815 samen komen en tot een schokkende finale leiden. Om natuurlijk te beginnen met het antwoord op de vraag of het Juliet - door het tot ontploffing brengen van de atoombom - is gelukt de geschiedenis van het eiland te herschrijven.

Terugkeer
Al eerder maakten de producenten bekend dat verschillende personages, die in eerdere seizoen uit de serie zijn geschreven of - in de meeste gevallen - het loodje legden, een belangrijke rol spelen in het laatste seizoen. Zo keren onder anderen Charlie (Dominic Monaghan), Boone (Ian Somerhalder), Claire (Emilie DeRavin) en Juliet (Elizabeth Mitchell) terug naar het eiland.

Dubbele aflevering
De eerste, extra lange aflevering van het laatste seizoen van Lost is vrijdag 5 februari vanaf 22.30 uur op Net 5 te zien.

Meer over