Lost-sterren gespot tijdens opnames

3 december 2009 10:42 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Lost-fans opgelet: mocht er nog enige twijfel bestaan over de terugkeer van Emilie de Ravin (Claire) in het laatste seizoen van de serie, dan kan die nu definitief worden weggenomen. De actrice is namelijk samen met Evangeline Lilly (Kate) gezien op een set in Los Angeles.

Zender ABC maakte twee weken terug de lijst van personages die in het laatste seizoen in één of meerdere afleveringen van Lost te zien zullen zijn.

Opnames
Op die lijst prijkte, naast onder anderen Ian Somerhalder (Boone) en Dominic Monaghan (Charlie), ook de naam Claire, het personage van Emilie de Ravin.

En juist deze actrice werd eerder deze week gespot op een set in Los Angeles, samen met Evangeline Lilly (Kate). De scène is te zien in de pilot van het zesde seizoen, die op 2 februari in Amerika wordt uitgezonden.

Zwanger
Saillant detail: een van de dames was zwanger. Nu ligt het voor de hand om te denken dat Claire opnieuw zwanger is van Aaron, maar omdat het Lost is, zou het ook maar zo kunnen zijn dat Kate in verwachting is van Jack, of Sawyer natuurlijk!

Wat denken jullie?

Meer over