Louis Talpe meest sexy man van Nederland

22 mei 2013 10:56 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De Belg Louis Talpe is gekozen tot meest sexy man van Nederland door het blad Glossy. Een opmerkelijke keuze omdat de GTST-acteur een Belg is.

Louis Talpe is de opvolger van Jan Kooijman die vorig jaar nog de grootste hunk van het land was. Talpe, die Mike speelt in Goede Tijden Slechte Tijden vormde samen met collega Ruud Feltkamp en Jim Bakkum de top 3. Uitiendelijk bleek Louis de gelukkige. Volgens Glossy konden ze niet om hem heen: „Toen hebben we bedacht dat we ons misschien niet zo moeten concentreren op 'De Meest Sexy Man Van Nederland', maar meer op 'De Meest Sexy Man'."

Jarig

Louis is zelf best verguld met zijn nieuwe titel: „Van tevoren had ik de genomineerdenlijst bekeken en zag dat daar een aantal zeer knappe mannen tussen zaten. Ik vind het een grote eer dat er zo vaak op mij is gestemd." De acteur heeft een topdag, hij is ook nog eens jarig vandaag. Louis wordt 32 en kreeg voor zijn verjaardag een paar nieuwe sportschoenen van het merk Nike.

Slechte Tijden

Volgend jaar moeten alle vrouwelijke fans Louis een tijdje missen in hun favoriete soap. De Belg laat zich een paar maanden uit Goede Tijden Slechte Tijden schrijven omdat hij in een musical wil spelen.

Meer over