Louis Talpe verkiest GTST’s Mike Brandt boven Mega Toby

24 juni 2013 10:12 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Als Louis Talpe een keuze moet maken tussen zijn Mega Mindy’s Mega Toby of GTST’s Mike Brandt dan weet de acteur het wel. "Het maatpak van Mike is toch iets mooier en stylisher dan dat van Toby."

"Het zijn twee uiteenlopende personages. Toby is 'save the day' en Mike loopt rond om mensen te vergiftigen of zwanger te maken. Maar dat vind ik echt een heel coole rol”, vertelt Talpe in de Metro. Toch denkt hij dat er voor hem geen lang Meerdijk-leven beschoren is. "Ik zie mezelf geen tweede Jef Alberts worden."

Is Louis Talpe jouw favoriete GTST'er en heb je nog niet gestemd voor de Televizier Soap verkiezing? Doe dan nog hier.

Vlaamse friet is de favoriet

En ondanks zijn keus voor GTST is Talpe geen fan van de Nederlandse keuken. "Vlaamse friet, absoluut. Maar ik moet minderen. De winter duurde zo lang en het strand leek steeds zo ver weg, dus ik dacht vaak: een frietje kan geen kwaad. En bovendien ging ik toch naar de sportschool. Maar nu is het cutting down, nog één keer per twee weken."

Meest sexy man van Nederland is bezet

Overigens voor de Nederlandse dames die Talpe verkozen tot de meest sexy man van Nederland is er weinig hoop: hij heeft een relatie en zit niet meer te wachten op een leven als vrijgezel. “Ik heb al drie jaar een relatie Alicia Endemann en heb mijn vrijgezellentijd goed beleefd en ervan genoten. Heerlijk om geen verplichtingen te hebben naar iemand toe.”

“Er was ook niet iemand met wie ik een ‘klik’ had zoals ik die nu wel heb. Of wij trouwplannen hebben of kinderen willen? Kinderen hoeft van mij nu niet. Trouwen ooit wel, maar er is geen deadline voor”,

Meer over