Louis Theroux: Under the knife

De onbeholpen maar messcherpe BBC-verslaggever Louis Theroux gaat naar Los Angeles om de wereld van de plastische chirurgie aan een nader onderzoek te onderwerpen.

Hij ontmoet Eve, een adviseur van het ergste soort die haar onzekere cliënte Laura niet alleen een makeover op kledinggebied geeft, maar haar ook aanraadt eens flink onder het mes te gaan om zelfvertrouwen te winnen.

Sixpack
Kris is een 24-jarige dj die zich al jaren tevergeefs een slag in de rondte traint om een sixpack te krijgen, net als de rest van zijn kennissenkring. Omdat zijn reputatie op deze manier schade lijdt, zoekt Kris zijn heil bij een chirurg die vet tussen zijn maagspieren gaat wegzuigen.

Boob-man
Louis gaat ook op bezoek bij Dr. Linder, beter bekend als 'the boob-man'. Hij heeft bijna heel Los Angeles aan een cup D geholpen. De documentairemaker zelf krijgt ook steeds meer zin om bij de mooie mensen van L.A. te horen.

Doet-ie 't?
Een chirurg raadt hem een neusverkleining aan, een ander een wenkbrauwlift en weer een ander liposuctie. Dat kost Louis dan wel 5.000 dollar van zijn eigen zuurverdiende geld want de BBC weigert te betalen. Louis wikt en weegt...Doet-ie 't of doet-ie 't niet?

Reageren