Lover Gerard Joling geeft het op

Sander Asen, de vermeende minnaar van Gerard Joling, staakt zijn publieke pogingen met de zanger te communiceren.

Sinds begin deze week liet Asen via Twitter van zich horen, toen buiten zijn toestemming en medeweten om bekend werd dat hij het 'gezellig' had met Joling.

Asen moest zwijgen

Dit verbaasde de 24 jaar jongere man, vooral omdat Gerard hem op het hart gedrukt zou hebben niets over hun relatie naar buiten te brengen. Toen het nieuws toch uitlekte, nam Asen het op zich om via social media zijn kant van het verhaal te doen.

Gerard weet van niks

Gerard Joling weet echter van niks. De zanger heeft Asen gisteren gebeld met het vriendelijke verzoek te stoppen: “Doe normaal. Ik heb je nog nooit gezien. Stop hiermee!” zou de zanger tegen zijn nepvriend hebben gezegd. Eerder vandaag deed Jolings management er een schepje boven op door te dreigen met het ondernemen van juridische stappen als hij door zou gaan met contact zoeken via de media.

Einde Twitter

Kort daarop haalde Asen zijn Twitter account offline, waarmee de zaak met een sisser af lijkt te lopen. Jolings manager verklaarde aan RTL Boulevard dat hij geen idee had waarom hij zich zo gedroeg. Hij zou zelfs een relatie hebben en samenwonen.

Reageren