Lucas weer aan de man in Goede Tijden, Slechte Tijden?

Acteur Ferry Doedens verklapt dat zijn personage Lucas Sanders binnenkort misschien een nieuwe liefde in het vizier krijgt.

Ferry was te gast in de jubileumaflevering van Life4You, waar hij de BFF-award in ontvangst nam. Carlo & Irene wilden wel iets terug voor de prijs, dus lichtte Doedens een tipje van de sluier over de nieuwe ontwikkelingen in GTST: “Lucas heeft al even geen geliefde meer gehad, dat vond ik zelf ook heel erg jammer. Dus misschien komt dat er binnenkort wel weer aan.”

Elke dag feest

Een nieuwe vriend voor Lucas klinkt logisch, aangezien Ferry Doedens straks klaar is met de musical Wicked. Hij was het afgelopen jaar druk in de weer met de theaterproductie waar hij de vaste vervanger van hoofdrolspeler Jim Bakkum speelt. Op 11 januari stopt de musical, waardoor Ferry meer tijd heeft voor zijn rol in Goede Tijden. Wat hem betreft kan het GTST-avontuur niet lang genoeg duren. Doedens: “Ik ben nog lang niet klaar met Goede Tijden. Het is elke dag een feestje”. Zo denken de schrijvers er ook over, want die gaven Lucas ‘een nieuwe verhaallijn’.

Van vele markten thuis

Het veelzijdige talent gaat niet zitten wachten tot de nieuwe plot begint en zingt er ondertussen lustig op los. In februari komt Ferry met een nieuwe single en als het hem ligt, komt er dit jaar een heel album uit. Tenminste, als hij daar na de nieuwe ontwikkelingen in GTST nog tijd voor heeft...

Reageren