Lucille Werner zoekt kandidaten voor NudistenLingo

Lucille Werner stelde het vorige week tijdens Lingo voor de grap voor: NudistenLingo. Maar de presentatrice vond het achteraf best een goed idee en introduceert het spelletje nu echt.

"Zou het niet leuk zijn een keer NudistenLingo te spelen? Dat zou best wel lachen zijn", grapte Lucille vorige week. Toen vandaag op de website van de TROS een oproep stond voor NudistenLingo dacht iedereen dat de pagina gehackt was, maar niets is minder waar.

Nationale Nudistendag

Op 1 juni is het Nudistendag, de perfecte gelegenheid om een special van Lingo te maken dachten Lucille Werner en de TROS. De omroep zweert dan ook dat het niet om een grap gaat. Aan NRC laten zij weten:

"Het is een idee van Lucille Werner zelf. Ze is nauw betrokken bij de productie. Al zo lang als Lingo bestaat, zoeken we naar leuke aanleidingen om nét even iets anders te doen. We hebben vaker thema-uitzendingen gehad. Zo hadden we al Lingo met ministers, dj's en leraren, ter gelegenheid van de lerarendag. Dit is in het kader van de nationale nudistendag."

Kandidaten

Het enige wat de TROS verder laat weten is dat het programma "op een serieuze en integere manier" gemaakt gaat worden. De verdere invulling hangt af van het aantal serieus geïnteresseerde kandidaten. De minimumleeftijd om mee te mogen doen is 18 jaar. Ook de uitzendtijd van NudistenLingo staat nog niet vast, de reguliere Lingo-uitzendingen beginnen al om 19.00 uur.

Lucille Werner wil niet verklappen of zij op 1 juni ook naakt achter de desk staat. Wel vertelt ze aan BuzzE: "Ik heb het natuurlijk zelf veroorzaakt. Ik zal iets moeten gaan doen. Hoe en wat weet ik nog niet, daar moet ik nog over nadenken."

Ballenbak-grappen

Inmiddels vliegen de ballenbak-grappen je op Twitter al om de oren:

Opgeven voor NudistenLingo kan hier.

Meer over:

Reageren