Mag het licht uit?

Kun je verliefd worden op iemand zonder dat je hem of haar hebt gezien? Dat is de grote vraag in het nieuwe spraakmakende programma Daten in het donker. Renate Verbaan neemt de presentatie in handen.

In Daten in het donker betrekken wekelijks zes kandidaten een luxe villa die van alle gemakken is voorzien. Drie vrijgezelle heren en drie single dames wonen daar gescheiden maar komen samen in de kamer waar het allemaal om draait: De donkere kamer. Hoe leer je elkaar daar kennen?

Echte liefde
De heren en dames leren elkaar kennen door alleen te luisteren, te voelen én te ruiken. Donker of niet, in de kamer hangen infraroodcamera's waardoor de kijker de 'date' kan volgen. Tijdens deze bijzondere ontmoeting zal blijken of echte liefde verder gaat dan alleen het uiterlijk.

Ontknoping
Na enkele 'dates' beslissen de kandidaten of er sprake is van een 'match'. Wanneer de koppels voor elkaar kiezen, krijgen ze elkaar te zien in de donkere kamer. Is deze onthulling geen teleurstelling? Dan ontmoeten zij elkaar weer, maar deze keer in het volle daglicht.

Daten in het donker is vanaf maandag 6 april om 21.30 uur te zien bij RTL 5.

Extra:
- meer tv-nieuws bij Artikelen >>
- nog geen gratis account bij Televizier.nl? Registreer >>


Reageer!
Wat denk jij, wordt Daten in het donker dé hit onder de datingprogramma's?

Reageren