Maggie Grace toch niet in Lost?

Lost is zo'n serie waarin eigenlijk altijd alles mogelijk is, maar met het zesde en laatste seizoen worden werkelijk alle registers opengetrokken. Het kan namelijk zomaar zijn dat we een hoop voormalige castleden, die in eerdere seizoen om het leven kwamen, in levende lijve terugzien. Maar dit geldt niet voor iedereen.

Zo is er over de mogelijke terugkeer van Maggie Grace (Shannon Rutherford in de serie) onduidelijk ontstaan. Een bron bij ABC bevestigt het vermoeden wat veel fans al vreesden: de actrice heeft het misschien te druk met andere projecten om een gaatje vrij te maken voor Lost.

Druk met films
Zo heeft Maggie net de opnames afgerond voor de film The Experiment, waarin ze schittert naast Adrien Brody, en is ze momenteel bezig met de opnames voor de nieuwste Tom Cruise-kaskraker Knight and Day. Daarin speelt ze het zusje van Cameron Diaz.

Vrije tijd
Dat zijn niet de minste projecten en hoewel Maggie na deze films waarschijnlijk wel meer vrije tijd heeft, wil dat niet zeggen dat ze staat te springen om terug te keren naar Lost. De actrice is dan ook de enige van de originele cast die (nog) niet heeft getekend voor het laatste seizoen.

Reageren