Manager Linda de Mol ruziet met uitgeverij

Manager Xenia is niet erg tevreden over de biografie, geschreven door Reinhard Bauer. Zij las voorafgaand aan publicatie de biografie en merkte daarbij een aantal foutjes op. In Veronica Magazine liet Xenia al weten dat zij het boek "een aanfluiting" vindt en dat de schrijver "mensen in de omgeving van Linda had moeten spreken". Natuurlijk is de uitgeverij het hier niet mee eens...

Uitgeverij René van Praag vindt de mening van Xenia erg brutaal. René zelf is juist erg positief: "Het is geen broddelboek, maar een goed gedocumenteerd portret. Alsof Linda het betreurt dat onze auteur voor zijn research niet haar exen heeft gebeld".

Research
Schrijver Reinhard belde dan wel niet Linda's vorige liefdes, volgens Rene: "Sprak hij wel met collega's uit het vak, bekeek een stapels tapes en raadpleegde een gigantische berg artikelen uit Nederland en Duitsland."

Release
Veel heen en weer geschreeuw om een boek waarvan we het succes nog niet kunnen meten. De biografie De glamour van een Gooische vrouw ligt namelijk pas vanaf 14 maart in de winkel. Voor vrouwen met de naam Linda loopt er een actie: de eerste Linda's die zich melden en zich kunnen legitimeren, ontvangen het boek gratis.

Reageer ook!
Is het drama terecht volgens jou?

Reageren