Marc-Marie terug bij DWDD

Goed nieuws voor de fans! Niemand minder dan cabaretier Marc-Marie Huijbregts keert in september terug als vaste tafelheer bij De wereld draait door. Dat zei hij terwijl hij nog bezig was met het promoten van een programma dat hij maakte voor de NCRV.

Marc-Marie vertrok afgelopen seizoen bij DWDD omdat hij zijn aanwezigheid in het programma niet goed kon combineren met een toneelstuk dat hij op dat moment op de planken bracht. Maar dat beviel hem niet.

Ideale rol
Marc-Marie: "Ik miste De wereld draait door gewoon veel te erg. Tafelheer is een ideale rol voor mij. Sommige gasten voelen zich zo op hun gemak, dat ze mij soms meer vertellen dan aan Matthijs."

Bij het inplannen van zijn komende theaterprogramma Marc-Marie Punt zorgt Huijbregts ervoor dat hij op de vrijdagavonden niet op het podium hoeft te staan en tijd heeft om aan te schuiven bij DWDD, dat op maandag 31 augustus weer begint.

Wilde dieren
Marc-Marie presenteerde deze week een nieuw programma dat hij opnam in Kenia, waar hij voor acht delen Marc-Marie in 't wild voor de NCRV op zoek ging naar wilde dieren.

In elke aflevering probeert Huijbregts zichzelf met een beest te laten fotograferen door wildlife- en survivalexpert Bart de Haas.

Reageren