Marc-Marie volgt Patricia op

Allround grapjas en cabaretier Marc-Marie Huijbregts, nu nog tafelheer bij De Wereld Draait Door, is vanaf komend najaar als jurylid van talentenjacht Popstars te zien bij SBS 6. Hij krijgt daarnaast steun van eveneens nieuwkomer Simone Walraven.

Marc-Marie neemt plaats in de jury van de derde editie van de succesvolle talentenjacht Popstars.

Hij is niet de enige nieuwkomer: aan de jurydesk zal naast vaste gezichten Henkjan Smits en Maurice Wijnen voortaan ook Simone Walraven, uit de jaren '80 bekend van het muziekprogramma Countdown, aanschuiven.

Blij
SBS is blij met de komst van Marc-Marie: "De altijd enthousiaste persoonlijkheid van de cabaretier en acteur is een aanwinst voor een familieshow als Popstars. Met zijn humor en kennis van het artiestenvak zorgt Marc-Marie voor een professionele toegevoegde waarde én een vrolijke noot in het geheel”, aldus zendermanager Pascal van Meerten.

Ook Marc-Marie is blij, zo blijkt uit een persbericht van SBS: "Ik ben opgegroeid met grote shows op tv. Het was altijd een van mijn wensen om ooit een plaats in zo’n show te hebben. Jurylid in Popstars is een gedroomde plek."

Eer
Niet alleen Marc-Marie is dus nieuw in de jury: ook Simone Walraven sluit voortaan aan. Simone reisde na haar werk bij het muziekprogramma Countdown de hele wereld over en werkt nu als dj bij het radiostation van Rob Stenders (KX Radio).

Walraven heeft volgens SBS "een gevarieerde achtergrond in de muziek" en is dus uitermate geschikt voor Popstars. Zelf zegt ze daarover: "Ik vind het fantastisch en een eer om gevraagd te zijn voor zo'n grote show als Popstars, vooral omdat het programma gaat over het waarmaken van dromen. Om op deze manier terug te keren op de Nederlandse televisie is voor mijzelf eigenlijk ook een droom die in vervulling gaat."

Patricia
Marc-Marie en Simone vervangen zoals gezegd Patricia Paaij, die een tijd terug SBS verruilde voor RTL en daar weer in de jury van Holland's Got Talent plaatsneem. Wie zij daar als mede-juryleden krijgt, is nog niet bekend.

Reageren