Marco Borsato met succes geopereerd aan poliep

16 augustus 2011 22:50 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Marco Borsato is dinsdag met succes aan de poliep op zijn stembanden geopereerd. Dit meldde de zanger na de ingreep via Twitter. 
 

 

"Volgens de arts is alles goed gegaan. Nu mag ik dus een periode niet praten, nog best lastig." zo verklaarde hij in zijn tweet. "Door het verwijderen van die poliep van een paar gram voel ik me tien kilo lichter."  

Borsato kreeg na concerten in het Gelredome en het Antwerpse Sportpaleis last van zijn stem. Marco's artsen verwachten in ieder geval dat hij op tijd hersteld is voor zijn najaarstournee, die op 28 oktober begint in Kerkrade.

De vraag is echter of hij voldoende hersteld is om vrijdag 23 september live zingend de opening van The Voice of Holland te verzorgen. Marco heeft vlak voor zijn operatie een speciaal lied opgenomen, samen met zijn collega coaches Roel van Velzen, Angela Groothuizen en Nick & Simon. Het is de bedoeling dat dit nummer de tune wordt van de nieuwe reeks The Voice.

Dit in navolging van de Amerikaanse Voice, waarin Christina Aguillera, Cee-Lo Green, Blake Shelton en Adam Levine de show openden met een cover van de Gnarls Barkley hit Crazy.

 

 

Meer over