Marg Helgenberger toch in volgend seizoen CSI

Catherine Willows-fans kunnen opgelucht ademhalen: de detective en forensisch wetenschapper in Las Vegas zal ook in het twaalfde seizoen van Crime Scene Investigation (CSI) te zien zijn.

Er werd gespeculeerd over een mogelijk vertrek van oudgediende Marg Helgenberger (al vanaf de eerste aflevering in de misdaadserie te zien), maar dat gerucht is nu door de actrice zelf ontkracht.

Contract

Hoewel haar contract met CBS eind dit seizoen afloopt, hebben zowel de 52-jarige actrice als de zender gezegd dat dit niet automatisch een definitief vertrek betekent. Let wel: Catherine Willows zal voortaan wel een stuk minder vaak te zien zijn in de succesvolle misdaadserie, in Nederland te zien op RTL 4.

In overleg

"We zijn momenteel in overleg om afspraken te maken over het vastleggen van een bepaald aantal afleveringen", laat Marg desgevraagd weten aan People. "Een volledige reeks zit er niet in, omdat ik na elf seizoenen CSI graag weer eens in het theater wil staan. Hoe ouder je wordt, des te beter je jezelf leert kennen en weet je waar je naartoe wilt. Ik verheug me op de volgende stap in mijn leven."

Om hoeveel afleveringen het precies gaat, is nog niet bekendgemaakt. We houden u op de hoogte!

Meer over:

Reageren