Mariah Carey en Nicki Minaj weg bij American Idol

31 mei 2013 12:01 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Mariah Carey en Nicki Minaj stappen na hun eerste seizoen als jurylid bij American Idol alweer op. Eerder ging er al het gerucht dat Fox klaar was met de juryleden.

Randy jackson gaf al eerder aan dat hij stopt al jurylid van American Idol en nu volgen Mariah Carey en Nicki Minaj. Het is nog maar de vraag of het duo vrijwillig opstapt, of dat Fox de juryleden een schop heeft gegeven. De geruchten gaan al enige tijd en volgens de Amerikaanse entertainmentzender E! zijn tegenvallende kijkcijfers de reden voor het ‘ontslag’.

Mariah Carey heeft haar vrije tijd alweer goed ingevuld, de diva gaat weer op wereldtournee.  En daarmee maakt ze voor de eerste keer in bijna 10 jaar weer een rondje om de wereld. Het is nog niet bekend of Mariah Nederland aandoet tijdens haar tournee. Nicki Minaj wil zich weer volledig gaan richten op haar muziek.

Randy Jackson stopt met American Idol

Randy Jackson liet al eerder weten dat hij stopt met America Idol. "Om een einde te maken aan alle speculaties, na twaalf jaar jureren bijAmerican Idol heb ik besloten dat het tijd is om na dit seizoen te stoppen", liet de zanger weten in een verklaring. "Ik ben erg trots op hoe we televisie en de muziekindustrie voor altijd hebben veranderd", vertelt hij verder op Twitter. "Het was een kans die mijn leven heeft veranderd."

Meer over