Marit van Bohemen óók voetbalvrouw

Nadat een tijdje terug al bekend werd dat niemand minder dan zangersvrouw Yolanthe Cabau van Kasbergen de serie Voetbalvrouwen zal gaan versterken, sluit ook presentatrice Marit van Bohemen (CampingLife) zich daar bij aan!

Lone van Roosendaal, die nu al in de serie speelt, verklapte dat op de site van weekblad Story. Ze voegde daar aan toe "dat het geweldig is om met Marit te werken".

Yolanthe en Marit
Wat de rol van Marit precies wordt, is nog niet bekend. Van Yolanthe wel: zij speelt de rol van Kate, die in de serie bevriend raakt met Solange (het personage van Lone van Roosendaal).

De twee voetbalvrouwen komen elkaar tegen als Kate met een fotoshoot bezig is bij voetbalclub Heros. Bovendien hebben de hondjes van de twee meiden een goede band, en dus Kate en Solange ook. Maar niet iedereen vindt dat natuurlijk even leuk...

Voetbalvrouw-leegloop?
Het nieuwe gezelschap is wel goed nieuws voor Van Roosendaal, want ze zag de afgelopen weken ook twee oud gedienden uit de serie vertrekken. Leontine Borsato en Nicolette van Dam verlieten de serie juist de afgelopen tijd, om meer tijd te hebben om zich bezig te houden met andere dingen.

De opnames van het nieuwste seizoen van Voetbalvrouwen zijn nog in volle gang. De serie is komend tv-seizoen op de buis te zien.

Reageren