Marjolein Keuning staat open voor X-Factor

14 november 2012 13:56 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

X-Factor keert begin volgend jaar terug op de buis en actrice Marjolein Keuning zou geen nee zeggen tegen een plek in de jury. 

Het had sowieso niet veel gescheeld of Marjolein had al jaren eerder achter de jurydesk van de talentenjacht gezeten, zo vertelde ze in Story.

Gezin ging voor

"Voordat Angela Groothuizen bij X-Factor terechtkwam, hebben ze eerst mij benaderd." onthult Marjolein. "Het leek me fantastisch om te doen. Maar mijn kinderen waren toen veel jonger en ik zou te veel van huis weg zijn. Ik heb mijn gezinsleven toen voorrang gegeven.” 

Serieus over nadenken

 “Als ze mij nu zouden benaderen voor een plekje in de jury, dan zou ik er serieus over nadenken. Muziek is één van mijn grote liefdes en het is hartstikke fijn om met grote talenten aan de slag te gaan. Ik wil graag weer iets met muziek doen. Ik denk dat ik daar tijd voor kan maken. Mijn dochters gaan steeds meer met hun eigen leven leiden. Ik wil dat soort werkzaamheden graag combineren met GTST.”

Musicaltalent

De laatste jaren is Keuning vooral bekend als de doortrapte zakenvrouw Maxime Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Maar voordat ze haar intrek in Meerdijk nam, was Marjolein een veelgevraagd actrice en zangeres in musicals als Chicago, Cats en Les Miserables. Ook presenteerde ze het muzikale KRO-spelprogramma Het Gevoel Van... 

Meer over