Mark van Eeuwen neemt ontslag bij GTST

23 augustus 2012 10:43 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Acteur Mark van Eeuwen stopt na zeven jaar met Goede Tijden, Slechte Tijden. Volgende week begint hij aan zijn laatste draaidagen.

De 36-jarige soapie kijkt met opgeheven hoofd terug op Goede Tijden. "Ik kan het best nog een aantal jaren heel leuk hebben bij GTST. Maar ik wil mezelf graag verder ontwikkelen als acteur. Er zijn nog zo veel mooie verhalen te vertellen.”

Geheim

Mark’s personage Jack van Houten is nog tot november in de serie te zien. Daarna verdwijnt hij uit de serie. Het is een goed bewaard geheim hoe het personage de serie verlaat: “Ik mag er natuurlijk niets over zeggen, maar ik ben heel blij met de manier waarop ik uit de serie wordt geschreven.”

Produceren

Van Eeuwen hoeft niet lang stil te zitten, “Ik ben nu bezig met produceren. Samen met Reinout Oerlemans, de Tros en Defensie ben ik in een vergevorderd stadium met het ontwikkelen van een dramaserie genaamd Diep”. Het is nog even de vraag of de serie ook daadwerkelijk van de grond komt.

Stictly Come Dancing

Vanaf zaterdag is een dansende Mark Van Eeuwen te zien in Strictly Come Dancing. En daarna gaan we ongetwijfeld meer van hem zien.

Meer over