Mart Smeets heeft gesproken: zijn opvolger heet Herman van der Zandt

Mart Smeets weet eindelijk wie zijn opvolger moet worden bij Studio Sport. Het is NOS Journaallezer Herman van der Zandt. 

Niet Tom Egbers of Toine van Peperstraten. Geen Dione de Graaff, Henri Schut of een andere Studio Sport-collega. Mart heeft met Herman van der Zandt op z'n zachtst gezegd een nogal verrassende keuze gemaakt. 

Herman heeft alles

Hij licht het toe in het Haarlems Dagblad: "Laat ik het maar voor eens en altijd zeggen: Herman moet wat mij betreft de nieuwe anchor worden. Hij is grappig, enthousiast en heeft alles.'” En dan nog is Mart niet klaar met zijn lofzang. ''Hij is een goede fietser ook. Dus geschikt om het wielrennen te doen. Hij gaat vanaf 29 augustus de Paralympics presenteren. Let maar goed op hem.''

Reuze iPad

Mart raakte gecharmeerd van Herman na diens optreden bij de uitzending over Tweede Kamer-verkiezingen in 2010. Daarin gaf Herman een wervelende show weg op zijn reuze-iPad. Vooral de zwierige armbeweging waarmee hij de uitslagen tevoorschijn toverde maakte diepe indruk op Mart. Wat Herman zelf van zijn uitverkiezing vindt, is nog niet bekend. 

Reageren