Martijn Krabbe 'doet' De slimste

Martijn Krabbé is dit najaar met een nieuwe late night-quiz te zien bij RTL 4. Het gaat om De slimste, een bekend format dat een paar jaar terug nog door Talpa is uitgezonden en daar werd gepresenteerd door Linda de Mol.

Dat onthulde RTL-baas Erland Galjaard in het Algemeen Dagblad. In De slimste op Talpa streden BN'ers tegen elkaar in een quiz om uit te vinden wie van de drie de slimste van het stel was (en in de volgende uitzending weer mochten terugkomen). In de nieuwe editie met Martijn strijden de BN'ers om de titel 'Slimste Mens ter Wereld'.

Concurrenten
Volgens Erland gaat het met de nieuwe versie van dit programma helemaal goed komen. "We hebben er de tijd voor genomen om iets te vinden dat om half elf kan concurreren met andere latenight-programma's."

Hoge verwachtingen
De programmadirecteur legt in het artikel ook uit dat De slimste wel eens aardig wat kijkers van de bekende late night-shows zou kunnen gaan wegsnoepen. "Met deze succesvolle quiz onderscheiden we ons echt van Hart van Nederland en Pauw en Witteman. We hebben er hoge verwachtingen van."

Of Martijn deze verwachtingen ook echt waar weet te maken? We gaan het zien in De slimste, vanaf 28 september op RTL 4.

Reageren